5 ting du kan gjøre mens du venter på bluesen

Det kan være vanskelig å vente på neste blues konsert og hva kan man egentlig bruke tiden sin på? Vi har laget en liste til deg som aldri får nok av blues. Nedenfor finner du 5 ting du kan gjøre mens du venter på den neste blues-konserten. Vi vet at det nok både rocker i foten og i knærne nå som det ligger blues-konserter i pipen hos de aller fleste!

1. YouTube 
Før så måtte man reise rundt eller kjøpe DVDer av Blues-konserter men den tiden er forbi. Et raskt søk på YouTube gjør at du kan følge med på og nyte blues fra alle verdens hjørner. Selv liker vi godt å høre på spillelisten Mean Blues som du finner her.

2. Se en god bluesfilm 
Det finnes utrolig mange gode blues-filmer og du finner mange av de på nett. Selv liker vi best den legendariske filmen «Honeydripper» og filmen «Ray». Hvis du ønsker å få en komplett liste over bluesfilmer så har denne nettsiden laget en god oversikt over de 10 beste blues filmene du må se. 

3. Les en bok om Blues
Blues har en lang historie og det finnes uttalige bøker om nettopp Blues. Selv liker vi godt boken til Paul Oliver med navnet «The Story of the blues». Perfekt oppvarming til den neste blueskonserten og boken gir deg en ennå større forståelse for hvor dyp, tragisk og spennende historien til blues-musikken egentlig er. 

4. Oppdag ny musikk på Spotify 
På Spotify kan du oppdage ny og spennende blues-musikk, samtidig som du kan høre på gamle slagere som har blitt pusset opp. I tillegg så kan du finne spillelister som andre blues-interesserte verden over har laget. Det går fort opp for en hvor mange som lager blues og det brede spekteret innenfor blues-sjangeren. 

5. Prøv lykken 
Spillbransjen vet at blues har en stor fanskare og derfor har de laget helt egne produkter for oss som liker blues. En veldig populær automat er en med navnet Blues Bro`s, her er det mulig å vinne stort hvis du klarer å treffe på alle noter på automaten. Du kan finne Blues Bro`s på et av Norges 3 beste casinoer her.

Til slutt så vil vi si at ingenting av dette ovenfor slåer en god plate på den gamle platespilleren til et glass med whiskey.