4 sexleketøy for par

Ha det gøy på festival, bruk sexleketøy.

Når man vil skape enda råere sex med sin partner, så kommer alltid temaet trekant opp. Men dette er ett stort steg ut i noe man ikke vet konsekvensene av. Vi vet ikke hvordan vi vil agere når man ser sin kjære i full mundur med ett annet menneske. Selv om man lever i et åpent forhold så kan det være en tøff påkjenning.

Forslaget er å bruke sexleketøy. De som passer for par, er dem som gir begge nytelse samtidig som det er heftig deilig. Man blir sjelden sjalu på materielle ting, men om det er tilfellet så er jo det ikke så vanskelig å kvitte seg med den. Her er 4 forslag som vi har funnet i Kondomeriets katalog.

Dobbeldildo

Ja, enten man vil bruke den sammen eller alene, så er dette er pirrende gjest. Den doble nytelsen har to naturtro peniser til vellyst og glede. Det er ingenting i veien for at begge parter kan nyte godt av den. For homofile par er det jo en klar vinner, hva så med heterofile par? Jo, her er det mye å se frem til.

Sexdukke

Mange menn ønsker sex med to kvinner samtidig. Med en sexdukke trenger man ikke gjøre flaue framspring som kanskje ender i en ørefik eller to. Bruk heller sexdukken for å pirre både deg selv og partneren. Er man to menn i forholdet, så kan denne sexdukken friste med flere gledeshull.

Glidemiddel

Ja dette sexhjelpemiddelet kan også brukes som sexleketøy. Det fins mange typer og først og fremst gir det bedre sex ved smerter og plager. Men det er også en vannavstøtende krem som gir bedre gli. Nå kan man leke sykepleier og pasient og gå for en skikkelig sprut med silkehansker på.

Womanizer

Dette favoritt leketøyet for kvinner har tatt helt av. Men det kan fint brukes av par i het omfavnelse. Denne kan til og med stimulere han på de rette stedene. Den ser ikke ut som en penis, men som noe man kunne funnet i kjøkkenskuffen. Den gir hurtig og deilig orgasme.